Uw huis duurzamer maken met nieuwe glaspanelen

Er zijn vele verschillende beglazingsopties om uit te kiezen. Lang geleden werd er hoofdzakelijk enkel glas gebruikt in woningen. Bij nieuwbouwhuizen wordt meestal HR +++ glas toegepast.

Leer hoe u kunt besparen met isolerende beglazing

Bij een huis dat momenteel enkel glas heeft, zal de besparing groter zijn bij elk ander type glas dat wordt gebruikt. Als u kiest voor dubbel glas, kunt u jaarlijks 8,7 m3 gas besparen per vierkante meter. Als u HR++ glas kiest, kunt u per vierkante meter jaarlijks 11,9 m3 gas besparen.

Door te kiezen voor andere soorten glas die wel isoleren, kunt u besparingen realiseren omdat enkel glas dat niet doet. U kunt bij het verduurzamen van uw huis vaak gebruikmaken van duurzaamheidssubsidies vanuit de overheid of gemeente. Bij de gemeente of overheid kunt u vragen naar de duurzaamheidssubsidies die beschikbaar zijn, zodat u kunt besparen op zowel energiekosten als aanschafkosten.

Wat wordt de prijs voor het vervangen van glas?

Meestal verkiest men om enkel glas te vervangen door HR glas. De kosten van het vervangen van de beglazing is van veel factoren afhankelijk. Het is noodzakelijk om te overwegen of de kozijnen moeten worden aangepast voor de beglazing.

Als het glas dikker is dan het huidige glas, moeten meestal de kozijnen worden aangepast, wat resulteert in extra kosten. Zoals al eerder genoemd, zijn er ook vaak subsidies beschikbaar voor duurzaamheid. Dit kan de kosten verminderen, waardoor het aanschaffen van nieuwe beglazing aantrekkelijker wordt.

In het geval van enkel glas in uw woning, zal een investering in nieuwe beglazing voor een verhoogd wooncomfort zorgen. Door de verbeterde isolatie van uw huis zal er minder warmte verloren gaan. Dit heeft als resultaat dat uw energiekosten lager zullen zijn.

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1056

Wij helpen u graag verder!

Misschien ook interessant..

> Heeft u last van beslagen beglazing aan de binnenzijde
> Waarom kiezen voor hr glas