Glas plaatsen in Enschede

Laat u een nieuwe woning bouwen en zoekt u een specialist in glas plaatsen? Wij zetten in Enschede en omgeving al jaren glas en komen dus ook graag bij u langs. Dankzij ons ruime assortiment hebben wij voor elke situatie een passende glassoort. Weet u niet wat bij uw woning past? Wilt u dubbel glas plaatsen? Of zoekt u een specialist die een volledig nieuw raam kan plaatsen? Glas zetten laat u aan ons over! Wij komen graag bij u langs om u meer over de mogelijkheden te vertellen.

Vakkundige werkwijze

Het plaatsen van beglazing lijkt een eenvoudige klus, maar er komt meer bij kijken dan u denkt. Allereerst is glas een breekbaar materiaal. Ga daarom altijd voor de veilige weg en laat een professional uw beglazing op vakkundige wijze monteren. Voordat wij uw glas plaatsen komen we bij u langs om de maten nauwkeurig in te meten. Nu denkt u misschien: dat kan ik zelf ook wel. Maar het inmeten is van groot belang; er hoeft maar een paar millimeter verkeerd ingemeten te worden en de nieuwe beglazing past niet. Na het inmeten bestellen wij uw beglazing en komen we, zodra het glas geleverd is, bij u langs voor de uiteindelijk plaatsing. Wanneer wij het raam plaatsen zorgen wij voor zo min mogelijk overlast en na afloop ruimen we alles netjes voor u op.

Wilt u direct een afspraak maken voor het zetten van nieuw glas? Of wilt u meer weten over een bepaalde glassoort? Van veiligheidsglas tot isolatieglas tot geluidwerende en zonwerende beglazing: wij vertellen u er met plezier meer over. Neem gerust contact met ons op. We staan in de regio Enschede voor u klaar!