Glas vervangen in Enschede

Wilt u uw enkel glas vervangen door dubbel glas? Laat het vervangen van uw glas over aan de glaszetters van Glaspunt B.V.. Wij vervangen in Enschede en omgeving al jarenlang glas. Van een breuk in uw ruit tot een verouderd raam vervangen, wij hebben voor elke glassoort een passende oplossing. Dankzij ons ruime assortiment kunnen wij negen van de tien keer uw glassoort direct uit voorraad leveren. Soms is het nodig om de beglazing op maat te bestellen. Hier hoeft u nooit langer dan 7 dagen op te wachten en wij zorgen altijd voor een passende noodvoorziening.

Energiezuinige beglazing

Wilt u bezuinigen op uw energieverbruik? Of heeft u tijdens de koude wintermaanden last van tocht in uw woning? Laat dan uw ruit vervangen. Wij bieden u verschillende soorten isolatieglas. Deze glassoort bestaat uit twee bladen glas. Tussen deze bladen zit gas of lucht, de keuze is aan u. Door de speciale constructie heeft deze glassoort een hogere isolerende functie dan enkel glas. Het voordeel is dat u minder hoeft te stoken, de warmte langer in uw woning blijft en uw energieverbruik zal dalen.

Meer weten over de mogelijkheden in glassoorten? We vertellen u er graag meer over. Voor ramen vervangen in de regio Enschede zijn wij uw ervaren glasspecialist!