Glasherstel in Enschede

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van glasherstel? Glaspunt B.V. staat in Enschede en omgeving voor u klaar. Of u nu te maken heeft met schade door een inbraak of een kapotte ruit door een storm, bij ons bent u aan het juiste adres. Glas reparatie na glasschade is in de meeste gevallen erg lastig. Maar wij zouden ons glasbedrijf niet zijn als wij u geen passende oplossing zouden bieden. Glasherstel staat bij ons voor het verwijderen van uw kapotte glas en het plaatsen een nieuwe ruit. Na afloop zult u niets meer van de schade zien.

Altijd snelle service

Wij vinden het erg belangrijk dat u als klant tevreden bent. Daarom laten we u bij problemen met u glas nooit lang wachten. Onze glaszetters bespreken met u wat er allemaal mogelijk is. In de meeste gevallen kunnen wij een directe ruitreparatie uitvoeren. Als dat niet het geval is zorgen wij voor een noodvoorziening om te voorkomen dat u te maken krijgt met toch of wateroverlast.

Wilt u gebruik maken van onze glasherstelservice? U kunt ons het snelst bereiken als u belt naar 085 - 106 10 56. Voor spoedgevallen kunt u 24/7 contact met ons opnemen! Onze medewerkers staan u vakkundig te woord en koen bij u langs op het door u gewenste moment. In de regio Enschede kunt u op ons rekenen.